Voor de pers

Sparen.nl is dé vergelijkingssite voor spaarproducten. Naast de vergelijkingen die wij bieden, doen we ook regelmatig zelf onderzoek naar spaarproducten en ontwikkelingen op de spaarmarkt. Hierover publiceren we blogberichten en versturen we persberichten naar onze mediarelaties.

Missie Sparen.nl

De missie van Sparen.nl is consumenten helpen de beste keuze te maken voor hun spaarproducten. Dit is meer dan alleen een spaarrekening, deposito of bankspaarrekening met de hoogste rente. De beste keuze is een spaarproduct dat past bij de wensen en persoonlijke situatie van de consument. Om de consument hierbij te helpen, bieden we niet alleen vergelijkingen en handige tools, maar geven we ook tips en schrijven we artikelen op ons weblog en de kennisbank.

Perscontact Sparen.nl

Ben je journalist en heb je vragen over Sparen.nl of onze persberichten? Dan kun je contact opnemen met onze woordvoerder.
Telefoon: 040 – 2467969
E-mail:

Locaties

De hoofdlocatie van Sparen.nl is gevestigd op de Willemstraat 1K in Eindhoven.

Wij beschikken ook over een nevenvestiging in Hilversum. Voor interviews wordt veelal de locatie in Hilversum gebruikt. Voor meer informatie en interviewaanvragen kun je contact opnemen met onze woordvoerder.

Recente persberichten van Sparen.nl